تيم ملي فوتبال روماني (رومانيايي: Echipa națională de fotbal a României) نماينده روماني در مسابقات بين المللي فوتبال مردان است و توسط فدراسيون فوتبال روماني اداره مي شود. آنها در محاوره اي با نام Tricolorii (The Tricolors) شناخته مي شوند.
روماني يكي از چهار تيم ملي اروپا است - سه تيم ديگر بلژيك ، فرانسه ، يوگسلاوي - هستند كه در اولين جام جهاني فوتبال در سال 1930 شركت كردند. از آن زمان ، روماني به مسابقات 1934 ، 1938 ، 1970 ، 1990 راه يافت. ، چاپ 1994 ، و 1998. بهترين ساعت با هدايت گئورگه هاگي ، بازيساز ، در 1994 زماني رخ داد كه به مرحله يك چهارم نهايي رسيد. آنها پس از شكست آرژانتين در ضربات پنالتي توسط سوئد حذف شدند.
در مسابقات قهرماني اروپا ، بهترين عملكرد روماني در سال 2000 بود كه از گروهي با آلمان ، پرتغال و انگليس به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد و سپس به عنوان نايب قهرماني نهايي ايتاليا رسيد. آنها همچنين در سالهاي 1960 و 1972 به هشت نفر آخر رسيدند و به مسابقات 1984 ، 1996 ، 2008 و 2016 راه يافتند.
بازي روماني مقابل پرو در جام جهاني 1930 اروگوئه.فدراسيون فوتبال روماني (Federația Română de Fotbal) در اكتبر 1909 در بخارست تأسيس شد. روماني اولين بازي بين المللي خود را در 8 ژوئن 1922 انجام داد ، پيروزي 2-1 مقابل يوگسلاوي در بلگراد ، با مربيگري تئوفيل مورارو. [4] قبل از اينكه مورارو كنترل خود را در آگوست 1924 از سر بگيرد ، چندين مربي موقت به كار گرفته شدند و نزديك به چهار سال تيم را مديريت كردند. روماني در طول دهه 1930 از موفقيت هايي برخوردار بود. سرمربي غير مجاز مي باشدtel Rădulescu آنها را به سه دوره اول مسابقات جام جهاني فوتبال برد ، شاهكاري كه فقط با برزيل ، بلژيك و فرانسه انجام شد.
- ۸ بازديد
- ۱ نظر
معروف ترین غذاهای رومانی
۱- دلمه کلم (Sarmale)
دلمه کلم یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای رومانی است و در مناسبتهای ویژه مثل کریسمس و جشن سال نو، مراسم ازدواج و عروسی و جشنهای رسمی و مهم این غذا را تهیه میکنند. برای آماده کردن این دلمهها گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ و برنج و سبزیجات دیگر ترکیب میکنند و بعد مواد را داخل برگهای کلم قرار میدهند و میپیچند و به صورت رول در میآورند.
سفر به رومانی